WULFF NAXOR

Wulff Naxor on paperin jälkikäsittelyn asiantuntija,
ja se on Suomen ainoa Xyron Pro -laminointituotteiden virallinen jälleenmyyjä.
Wulff Naxor vastaa yksinoikeudella kaikkien
Xyron Pro -tuotteiden
myynnistä, asiakaspalvelusta ja huollosta.

Tuotevalikoimastamme löytyy monipuolisesti ratkaisuja materiaalien käsittelyyn:
Xyron-laminointilaitteet, -tarroituslaitteet, -paperisilppurit ja -leikkurit sekä sidonta - ja kirjanpäällystyslaitteet. 

Meiltä saat myös parhaat ideat liikelahjoiksi . Ajatuksella valitut, laadukkaat ja kausittain vaihtuvat liikelahjat vahvistavat yrityksesi imagoa positiivisesti, ja niitä on ilo antaa lahjaksi henkilökunnalle
ja asiakkaille.  

Wulff Naxor tarjoaa myös energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä LED-ratkaisuja suunnittelusta toteutukseen! Täysin uuteen ja innovatiiviseen palveluumme voit tutustua osoitteessa ledw.fi! 

 

etusivun_yritysteksti_kuva

pikavalikko_banneri_tuotteet
pikavalikko_banneri_tule_meille_toihin
pikavalikko_banneri_yhteystiedot

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista 

Suosittuja itsekiinnittyviä Permafix-suojaustuotteita hankit jatkossa Wulffilta. Wulff Naxorin ja Primaverde Nordicin solmiman yhteistyösopimuksen myötä Wulffin työmaille ja rakennuksille tarjoamien tuotteiden valikoima laajenee merkittävästi.

Lue lisää »

Mustaa magiaa Messukeskuksessa! Tutustu Wulffin TheMagicTouch -siirtokuvamateriaalipalveluun graafisen teollisuuden, painoviestinnän ja markkinoinnin SignTec-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.9.–22.9.2016. Wulffin, The Magic Touchin ja OKIn löydät Messukeskuksesta osastolta 6m61-10.

Lue lisää »

OLEMME OSA WULFFIA

Osa wulffia 

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Uusimpia tuotteita ovat LED-valot ja valaistusratkaisut.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa.

Lisätietoa Wulff-konsernista
Wulff-Yhtiöt Oyj pörssitiedotteet