Wulff Naxor

 


Wulff Naxor on paperin jälkikäsittelyn asiantuntija, ja se on Suomen ainoa Xyron Pro -laminointituotteiden virallinen jälleenmyyjä. Wulff Naxor vastaa yksinoikeudella kaikkien Xyron Pro -tuotteiden myynnistä, asiakaspalvelusta ja huollosta. Sen tuotevalikoimasta löytyy myös monipuolisesti ratkaisuja materiaalien käsittelyyn: mm. Xyron Pro -laminointilaitteet, -tarroituslaitteet, -paperisilppurit ja -leikkurit sekä sidontalaitteet ja kirjanpäällystyslaitteet.

Wulff Naxor tarjoaa myös energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä LED-ratkaisuja toimitiloihin, teollisuuteen, työmaille, taloyhtiöille sekä julkishallintoon. Wulff LED -ratkaisut parantavat suomalaisten toimistojen ja työmaiden työympäristön laatua, vähentävät hiilijalanjälkeä ja energiankulutusta sekä lisäävät työviihtyvyyttä. Täysin uusi ja innovatiivinen palvelu tuo asiakkaille myös merkittäviä kustannussäästöjä. Wulff LED-valaistusratkaisuissa korostuvat sekä energiatehokkuus että taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys. Wulff LED-valaistusratkaisumme kuluttavat vähemmän energiaa ja mahdollistavat konkreettiset kustannussäästöt, joita pystytään seuraamaan kuukausittain sähkölaskussa.

Wulff Naxorilta saat myös parhaat ideat liikelahjoiksi. Ajatuksella valitut, laadukkaat ja kausittain vaihtuvat liikelahjat vahvistavat yrityksesi imagoa positiivisesti, ja niitä on ilo antaa lahjaksi sekä henkilökunnalle että asiakkaille. 

Wulff Naxor on osa Wulff-konsernia. Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa.


wulff_led_ratkaisut_logo_valkea